Van Smederij tot allround installateur

Met een team van 5 a 10 installateurs en monteurs is installatiebedrijf Kamps een gevestigde naam in Rolde en omgeving. Als familiebedrijf is Kamps vanaf 1940 begonnen als smederij. De werkzaamheden bestonden toen voornamelijk uit het beslaan van paarden, werktuigbouw en landbouwkundige reparaties en ook de verkoop van huishoudelijke artikelen. Sinds 1960 is de focus meer komen te liggen op het installatiewerk en dit heeft zich langzaamaan uitgebreid tot een breed en allround pakket installatiediensten.

Installatiebedrijf in Drenthe, Groningen en Friesland

Anno is Kamps B.V. een gezond en gedegen partner op gebied van installatie. Zo fungeren wij als specialist in: elektrotechniek, loodgieterswerkzaamheden, verwarming / cv installatie, duurzame installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen en warmte terug win installaties. Vanuit Rolde helpen wij onze klanten in Drenthe, Groningen en Friesland.

Vakmanschap met liefde en passie voor installatie

Kamps staat bekend als een platte organisatie met korte lijnen en betrokkenheid. De liefde voor het installatievak zit verweven in het bedrijf waarin u het authentieke vakmanschap van de smederij kunt terugzien. Bent u opzoek naar 1 partner die u op alle vlakken kan helpen, een bedrijf dat alles in huis heeft: calculatie, ontwerp, tekenen, uitvoering en oplevering in eigen beheer? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.